Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Wynajem Pokoi ZBÓJNIK - Posiadamy jeszcze wolne pokoje na weekend sierpniowy !!!

Adres obiektu Droga Na Antałówkę 10c, 34-500 Zakopane
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 6 opinii
4.9
Wyposażenie 4.7
Czystość 4.8
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.8
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-4 z 4

 
 

M z Wrocławia
Dodano: 2015-01-07
Pobyt od: 2014-12-30 do 2015-01-04
 
 
    

Polecam serdecznie! Niezwykle uprzejmi i mili ludzie. Z pewnością jeszcze tam wrócimy!


 
 

Anna P
Dodano: 2014-11-04
Pobyt od: 2014-09-06 do 2014-09-10
 
 
    

Bardzo mili gospodarze, jedzenie bardzo smaczne, blisko szlaki turystyczne. Tak samo blisko jest do skoczni narciarskiej, do Krupówek ok.15-20 min pieszo. A do Kuźnic spacerkiem ok. 10 min. Serdecznie Polecam!!


 
 

K. Siatka
Dodano: 2013-09-17
Pobyt od: 2013-09-02 do 2013-09-09
 
 
  

Serdecznie polecam ,,Zbójnika''. Przemili gospodarze, zróżnicowane i obfite śniadania, z których można sobie przygotować prowiant na wycieczkę oraz smaczne, domowe obiadokolacje ze smacznym deserem. Pokoje i łazienki choć niezbyt duże, są czyste. Z balkonów rozciąga się piękny widok na góry. Dobra lokalizacja: blisko sklepy, apteka, przystanek busów w kierunku dworca (skąd jadą busy we wszystkie atrakcyjne turystycznie miejsca)oraz w kierunku Kuźnic gdzie zaczyna się sporo szlaków turystycznych na czele ze szlakiem na pobliski Nosal. Polecam!


 
 

Mariusz i Edyta Rozłonkowscy
Dodano: 2012-08-30
Pobyt od: 2012-08-16 do 2012-08-23
 
 
   

Gorąco polecam! Bardzo dobra baza wypadowa w góry. Właściciele zawsze bardzo mili i pomocni. Mam nadzieję na powrót w to miejsce.


Opinie 1-4 z 4

 

Zakopane w przewodniku

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

Polskie Tatry to niezmiennie uwielbiane przez turystów miejsce. Proponujemy pięć pięknych tatrzańskich szlaków o różnym stopniu trudności.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie